martes, 21 de abril de 2020

AMBIENTS

BON DIA! COM ESTAU?

Sabem que us agraden molt els ambients així que hem pensat que també farem a través del blog. Què us sembla?

A partir de la setmana que ve alguns dies us proposarem anar al blog d'ambients i triar una proposta que fer. Així podreu elegir segons els vostres gustos. 

Avui us proposam que entrau al blog de l'escola, mireu les fotos, podeu escriure el nom de cada ambient i contestar a les preguntes d'aquest document:



Aquesta activitat la podeu fer oralment o escrivint a un paper contestant les preguntes del document. D'aquesta manera treballam l'expressió oral i escrita. 

Després podeu realitzar alguna proposta que tenim als ambients que recordis o que vegis al blog o aquest masa màgica que va fer na Jesica mestra de l'ambient jugam a ser.


Us enrecordau que per fer el registre dels ambients al que anàvem feiem servir aquesta graella:



Si voleu la podeu imprimir per portar el registre d'ambients que feis a casa i si no teniu impressora podeu aprofitar quan escriviu els noms dels ambients utilitzar-ho com a graella de registre d'ambients.

Famílies: la intenció de l'activitat d'avui és treballar l'expressió oral i escrita. Si el vostre fill/a no recorda el nom d'algun dels ambients, aquí teniu el llistat per ajudar-lo, li podeu donar opcions (és la nit o la fantasia?).

Llistat d'ambients: ambient 1: la nit; ambient 2: ses torres; ambient 3: sa cala; ambient 4: estudi d'art; ambient 5: música i moviment; ambient 6: fantasia; ambient 7: es jardí; ambient 8: jugam a ser.

Que tengueu bon dia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario