miércoles, 18 de marzo de 2020

REPTE DEL DIA!

BON DIA A TOTHOM!! COM VA?

Avui vos proposam que creeu el vostre horari setmanal! Podeu realitzar-lo com més vos agradi, nosaltres adjuntam una proposta amb pictogrames que també podeu utilitzar i retallar i aferrar al vostre. (Horari pictogrames)

El podeu realitzar com més vos agradi, us animam a compartir els vostres comentaris al blog, qui vulgui pot enviar alguna fotografia o petit vídeo d'alguna activitat que ha fet a casa (avportasgoodworth@educaib.eu) i així podem compartir el que anam fent=)


BON DIA I SALUT!!

3 comentarios:

  1. Bon dia!! Vamos resistiendo. me dice Emma que los mandalas que teneis en clase le gustan mucho, hay alguna posiblidad de conseguirlos? Gracias por estar ahi. Un saludo

    ResponderEliminar
  2. Bon dia família! he enviat per correu alguns dels que tenim a classe i a part deixo per aquí l'enllaç d'una web que en té molts i de diferents dificultats per si als altres també vos interesa!(http://www.colorear.net/dibujos/colorear-Mandalas-209.html).
    Esper que li agradin, animau-vos a compartir la seva creació=)

    ResponderEliminar
  3. Hola Ana, El horario visual con pictos esta muy bien, pero estamos en el campo y no tenemos impresora pero se lo he enseñado a Diego. Gracias por estar ahí. Salut!!!!

    ResponderEliminar